Tarsoly Tarsoly hírek, közlemények Galéria Elérhetőségek Archívum Hírlevél Tarsolyba gyűjtött Unió

Keresni azt, ami összeköt, megérteni azt, ami elválaszt.


Tábor

Megérkeztünk a  Túristaházba .  Ezután elfoglaltuk a szobánkat,és összebarátkoztunk a többi gyerekkel, fiúkkal és lányokkal. Pár óra múlva mentünk sétálni egy barlangba, ahová be is mentünk, hogy megnézzünk pár követ. A legvégén a bátrak kimentek lámpa nélkül. 

Másnap elmentünk szintén túrázni, ahol be kellett menni egy barlangba,de én nem mertem bemenni, meg rajtam kívül még két lány sem, de rávett minket az egyik barlangvezető, hogy menjünk be velük,így hát bementünk. 

Elején elég ijesztő volt,mert kis lyukakba kellett bemenni. Nagyon jó volt. Ezután visszamentünk a szállásra.

Másnap elmentünk ismét túrázni, olyan 25-30 km-t tettünk meg. Elmentünk egy múzeumba,ahol sok érdekes dolgot láttunk. Ezután mentünk tovább és találtunk sok érdekes állatot, pl.gyíkot,különféle rovarokat,hőscincért,és megvizsgáltuk a növényeket is,és bauxit köveket is néztünk és gipszet is keresgéltünk. 

Ezután elmentünk fagyizni. Aztán épp menni készültünk vissza, csakhogy eltévedtünk,mindenki már ment volna vissza, csak nem találtuk a kivezető utat .Sokszor megálltunk megpihenni. Ezután elmentünk egy kisebb sziklához Bementünk, hogy kicsit lehűtsük magunkat,mert eléggé meleg volt az idő. 

Ezután mentünk tovább a dombokon. Péter tanár úr és Magdolna nem találták a kivezető utat. Így leültünk,hogy egy kicsit megpihenjünk és a többiek meg találják az utat. Aztán Péter tanár úr, és Magdolna is eltévedt így sikítozni kellett,hogy visszataláljanak hozzánk. Ezután találkoztunk pár emberrel,hogy meg mondják merre kell kimenni. Ezután mentünk, és a végén kitaláltunk valahogy az erdőből. Aztán leültünk pihenni. 

Pár perc múlva jött egy kocsi,hogy elvigyen minket az étterembe, mert már nagyon sok utat tettünk meg. 

Beszálltunk és elmentünk. Már nagyon sokan meg könnyebbültünk,mert már nagyon sokat sétáltunk, meg már fáradtak is voltunk. Az étteremben megebédeltünk. Aztán visszamentünk a kis házba,és mindenki lefeküdt aludni.

Másnap reggel Péter tanár úr levetítette nekünk a képeket, amiket csináltak a többiek,és kérdésekre kellett válaszolni. Ezután elmentünk étterembe enni. Aztán már mindenki ment haza.

Nagyon jó volt ez a 4-napos tábor !

Gáspár Jennifer

 

 Keresés a honlapon


III. CIVIL NAP, ÖNKÉNTES EXPOSZABADNAK SZÜLETTÉLBudapest Business Region -
Get EngagedFehérvári séta
A mi Európánk
- Fejér megyei döntő -
a fotósok szemével
Honlapkészítés